woning

Omschrijving

Aan de Vissersdijk in Middelharnis vind u twee woningen in een schitterend oud pakhuis. In dit historische pand was ooit de oudste boxschool van Nederland gevestigd en is van oorsprong een zoutpakhuis geweest. Deze unieke woningen bevinden zich op een locatie aan de haven en midden in het centrum van Middelharnis. Het pakhuis heeft de uitstraling van vroeger met de gemakken en luxe van nu.

Het gehele pand is verbouwd en opgedeeld in twee wooneenheden. De rechterkant van het pand is geheel gestyled en ingericht op het hoogste niveau. De linkerkant van het pakhuis kunnen wij nog geheel aanpassen naar uw specifieke woonwens.

Als genieten hoog in het vaandel staat en u wilt geen zorgen over onderhoud van een tuin, u stelt prijs op privacy en veiligheid, dan zou deze woning met een woonoppervlakte van ruim 135m2 wel eens iets voor u kunnen zijn.

Begane grond

Een chique entree brengt u naar de liftruimte, hal, royale ouderslaapkamer, badkamer ensuite aan het slaapvertrek. De gehele begane grond wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Eerste verdieping

De eerste verdieping bereikt u per trap of natuurlijk met uw privé lift, deze prachtige ruimte is circa 45m2. Op deze verdieping is tevens een toilet gerealiseerd.

Tweede verdieping

De tweede verdieping (per trap of lift) is bedoeld als living. De ruimte van 45m2 voor de door uw gewenste woonopstelling of naar wens als slaapverdieping in te delen met diverse mogelijkheden. Royale raampartijen geven uitzicht op het havenkanaal . De zonwering van de veluxramen laten zich geheel elektrisch bedienen. Om het de kopers nog comfortabeler te maken is ook aan airconditioning gedacht.

Woning

Kenmerken

Algemeen

Straat en nummer

Vissersdijk 12

Plaats

Middelharnis

Postcode

3241 EC

Soort

Eengezinswoning

Prijs en aanvaarding

Vraagprijs

€ 349.500

Aanvaarding

In overleg

Kenmerken

Inhoud

450 m3

Bouwjaar

1800

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Afmetingen

Woonoppervlakte

135 m2

Perceeloppervlakte

50 m3

Vissersdijk 12

Verkoopinformatie

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Bezuijen Bemiddeling via onderstaande gegevens.

Heeft u vragen of interesse?

Bel of mail ons

Dat kan eenvoudig via onderstaand contactformulier! U kunt ons uiteraard ook bellen op 0187 - 82 02 06
    Verplichte velden*